0ns kantoor

 

Van Akker Makelaars is gevestigd aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad. Het kantoor is in 1961 opgericht, eerst alleen met de verhuur van vakantiewoningen en in 1975 is daar de bemiddeling bij verkoop bijgekomen. Het kantoor is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor met als specialisme de verkoop van recreatief onroerend goed.

 

Verkoop 150_vanakkermakelaartekoop_2.jpg


Naast een ruim aanbod van recreatiewoningen en appartementen kunt u bij ons ook terecht voor 
huizen in de permanente woningmarkt en nieuwbouw(projecten). Door onze jarenlange ervaring in de lokale woningmarkt, kunt u bij ons rekenen op een deskundige begeleiding en een betrouwbaar advies bij de aan- of verkoop van uw woning.


No cure, no pay

Wij hanteren het principe ‘’No cure, no pay’’ dat betekent simpelweg dat u ons pas betaalt als wij daadwerkelijk uw woning verkocht hebben. Ook als u als verkoper na een tijdje besluit om uw woning weer van de markt te halen, dan rekenen wij geen intrekkingskosten. Kortom, wij proberen uw woning zo goed mogelijk te verkopen en hopen u aan ons te binden door onze goede service en onze vertrouwde manier van zaken doen.

 

Vindservice

Staat uw droomhuis op dit moment niet bij ons woningaanbod dan kunt u zich opgeven voor de vindservice. U krijgt dan automatisch bericht per e-mail als wij nieuw aanbod hebben wat binnen uw opgegeven zoekcriteria valt. U kunt zich op elk gewenst moment aan- of afmelden.

 

Taxaties


Wij hebben veel ervaring met het taxeren van woningen. U kunt door ons een taxatierapport van uw woning laten maken. Ook maken wij projecttaxaties bij nieuwbouw.

 

Verhuur150_vanakkermakelaartehuur.jpg


Verhuur van luxe vakantiewoningen aan zee. Wij hebben een divers aanbod van vrijstaande
bungalows en huizen tot appartementen met zeezicht. U vindt ze allemaal op de website met beschrijving en foto’s. Heeft u een leuke woning uitgezocht dan is het mogelijk deze direct
online te reserveren.