verkoop

600_website_1.jpg

Naast een ruim aanbod van recreatiewoningen en appartementen kunt u bij ons ook terecht voor huizen in de permanente woningmarkt en nieuwbouw(projecten).

Door onze jarenlange ervaring in de lokale woningmarkt, kunt u bij ons rekenen op een deskundige begeleiding en een betrouwbaar advies bij de aan- of verkoop van uw woning. 

No cure, no pay

Wij hanteren het principe ‘’No cure, no pay’’ dat betekent simpelweg dat u ons pas betaalt als wij daadwerkelijk uw woning verkocht hebben. Ook als u als verkoper na een tijdje besluit om uw woning weer van de markt te halen, dan rekenen wij geen intrekkingskosten. Kortom, wij proberen uw woning zo goed mogelijk te verkopen en hopen u aan ons te binden door onze goede service en onze vertrouwde manier van zaken doen. 

Vindservice

Staat uw droomhuis op dit moment niet bij ons woningaanbod dan kunt u zich opgeven voor de vindservice. U krijgt dan automatisch bericht per e-mail als wij nieuw aanbod hebben wat binnen uw opgegeven zoekcriteria valt. U kunt zich op elk gewenst moment aan- of afmelden. 

Taxaties

Wij hebben veel ervaring met het taxeren van woningen. U kunt door ons een taxatierapport van uw woning laten maken. Ook maken wij projecttaxaties bij nieuwbouw.

 

VastgoedPro


Ons kantoor is aangesloten bij VastgoedPro.

VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor professionals actief in de vastgoedsector. Onderling worden kennis en praktijk ervaringen gedeeld, zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Immers een huis kopen, verkopen, huren, verhuren of laten taxeren is niet niks.

VastgoedPRO bewaakt de kwaliteit van de aangesloten professional zodat u met een gerust hart deze professional kunt inschakelen.

www.vastgoedpro.nl

www.vastgoedcert.nl

200_naamloos2.png         200_p61_300_vastgoedcert_1.jpg

 

600_website_2.jpg