Cadzand-Bad - Boulevard de Wielingen 66-12

Boulevard de Wielingen
klik op de foto voor vergroting zoom in
Cadzand-Bad -  Boulevard de Wielingen 66-12 Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Slaapgelegenheid Woonkamer Keuken Keuken Badkamer Badkamer Balkon
Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Slaapgelegenheid Woonkamer Keuken Keuken Badkamer Badkamer Balkon Uitzicht Balkon Balkon
Type bewoning Permanente en recreatieve bewoning
Vraagprijs € 170.000,= k.k.

Ligging: Centrum Cadzand-Bad, aan het hellend plein bij de jachthaven. Vanuit het appartement de straat en het duin oversteken en u bent op het strand! Gelegen aan de rustigere achterkant van het gebouw. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid.

Indeling: Woonkamer met slaapgelegenheid, kookhoek en schuifdeur naar het zuid georiënteerde balkon. De keuken is voorzien van een 2-pits elektrische kookplaat, wasemkap, magnetron, koelkast en spoelbak. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Eigen garageplaats, gemeenschappelijke was- en drooggelegenheid op de begane grond.

Installaties: lift, cv-combi.

Isolatie: isolerende beglazing.

Extra’s: Potentiël herontwikkelingsobject! De gesprekken tussen VVE “de Sluuswachter” en projectontwikkelaar zijn in een vergevorderd stadium. Nieuwbouw op deze locatie lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd te zijn.

Bouwjaar 1988
Woonoppervlakte 33 m2
Ligging tuin balkon op het zuiden
Aantal kamers1
Inrichting badkamerligbad, toilet, wastafel
Verwarmingcentrale verwarming
Warm water voorzieningcombi-ketel
Parkeervoorzieningondergrondse parkeerkelder
Uitzicht Balkon Balkon

Afdrukken Afdrukken